En helg närmare sommarlov

Nytt linne från VeroModa.
 
Ännu en helg har sprungit förbi. I fredags var jag först nere på stan och uträttade ett ärende och sedan var jag hos Bea & Conne med Elin också. Framåt kvällen sen drog jag, Elin och Conne ner till stan. Det har varit Lions hela helgen. Vi kollade runt där lite och pratade med folk osv.
Igår (lördag) så var jag nere på stan på förmiddagen. Köpte underkläder på Lindex och var även inne på VeroModa som har fått in massa nya vårgrejer, och köpte linnet ovan. Senare var jag ute och sprang (väldigt varmt, såg ut som en kokad tomat). Elin ringde upp mig sen på kvällen och jag mötte upp henne och Conne på stan. Vi var runt på Lions igen, med Amira och Alma. Sen hängde jag & Elin utanför Harrys där de hände lite kul grejer, vi blev bla annat bjudna på varm choklad hahah.. 
Idag har jag slappat halva dagen, tills jag kom på att jag kanske skulle ta tag i mitt liv. Vi hade även lite fikagäster. Sedan pluggade jag och efter kvällsmaten stack jag ner i källaren och styrketränade. Blev en sen träning idag!
Godnatt

New in | | 2 Kommentarer |