Update

Hej! Det var ett tag sedan jag skrev om träning nu. Gjorde det för det mesta innan hehe, hade inget annat att dela med mig av direkt. Men det flyter på som vanligt! Detta har jag gjort denna veckan:
 
Mån: Löpning 5,5km
Tis: Cx + spinning
Ons: Bodypump
Tors: Cx + spinning
Fre: Löpning 6km
Lör: Spinning
Sön: Bodypump + intervaller på löpbandet
 
I lördags (igår i skrivande stund) åkte vi ner till Helsingborg för att fira kusinen som fyllt 20! Men jag gick upp halv nio och var på plats på Tc vid 10 och körde spinning. Så det hanns med träning ändå! I Helsingborg var det trevligt. God efterrätt heh :P vit chokladmousse med grekisk yoghurt! Vi åkte hem igen på kvällen, så idag var jag uppe samma tid som igår. Vid 10 körde jag Bodypump och sedan sprang jag intervaller på bandet efteråt.
 
Annars har jag inte gjort säkskilt mycket idag. Jag och pappa var ute och övningskörde och så har jag räknat liiite matte. Det får bli mer matte imon. Vi har inte mycket mer än ett nationellt prov att bocka av nästa vecka. Skönt, för veckan efter har vi en hel del och även veckan efter det. Denna skolveckan kommer iaf gå fort då den bara innefattar tre dagar. Wiihooo, sen är det VALBORG. Ska bli kul!

Livet genom min iPhone, Träning/Sport | | Kommentera |