helgen

Helluuuu. I fredags slutade jag tidigt så efter skolan tränade jag - körde rygg, armar och mage i källaren. Sen var vi bjudna till farmor och farfar för att farmor fyllde år så vi var där hela kvällen och åt o hade trevligt. Min kusin Sofia och hennes familj var också där. Sofia stannade här och sov hos oss sen istället för att åka hem som de andra gjorde. Vi la oss ganska sent trots att vi inte såg film eller ngt då vi hade en del att catcha upp hehe.
 
På lördagen var jag, Sofia och Sofie nere på stan en runda och gjorde lite småärenden och sen lunchade vi på Roddys. På kvällen såg vi film. Sen på söndagen var jag på tc på förmiddagen medan Sofia sov hahah. Sen gjorde vi inte så mycket mer den dagen innan hon tog bussen hem och jag stack upp till donken och jobbade. Jag hade inte jobbat på två månader men det gick förvånansvärt fort att komma in i det igen. Trodde aldrig att jag skulle tycka det men det var faktiskt lite kul att komma tillbaka igen.
 
Idag var jag och Sofie hos farmor o farfar och fick lunch. Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer. Men det är väl så det ska va när det är lov.

Livet genom min iPhone | | Kommentera |