Tillbaka?

Hej hörni! Jag har kommit av mig lite i det här bloggandet. Vi får se hur länge till jag hänger i helt enkelt. Men tänkte iaf försöka mig på en sammanfattning till av tiden som gått sedan jag skrev sist, enjoy!
 
Sist jag skrev var det den 10 juli, en söndag och min sista jobbvecka väntade. Nu sitter jag här en månad senare, det är onsdagen den 10 augusti.
 
v.28
Det här var alltså min sista jobbvecka. Jag har inte ens berättat vad jag har jobbat med så tänkte göra det lite fort. Jag var parkarbetare på Parkförvaltningen. Jag och en annan tjej hade hand om hela kommunens sommarblommor, vilket innebar att vi vattnade, plockade vissna blommor och ogräs, och luckrade upp jorden. Även om man kanske inte kan tro det så var det faktiskt bitvis ganska jobbigt då man kröp runt på knäna i flera timmar i streck. Hade väldigt ont i ryggen de första dagarna. Men jag måste säga att jag är otroligt glad att jag lyckades skaffa dettta jobbet så att jag slapp stå i matoset uppe på donken som jag gjorde förra sommaren. Det var, trots allt regn vi fick utstå, väldigt skönt att få vara ute hela dagarna. I vilket fall så jobbade jag heltid i fem veckor, alltså mån-fre 7-16. (Det var alltså inte ett sånt tre-veckorsjobb som man är garanterad av kommunen.)
 
v.29
Jag inledde första semesterveckan med att åka med min syster till Helsingborg för att hälsa på våra kusiner. Vi tog bussen dit, vilket alltid brukar gå jättebra, men det som hände var att vi hamnade i en otroligt lång bilkö på E4:an eftersom det hade varit en trafikolycka. Så istället för 1,5h med buss tog det 3,5h... Men vi hade det bra ändå, när vi väl kommit fram. Vi kom dit på söndagskvällen. På måndagen var vi i stan och shoppade, på tisdagen var vi på Väla och på kvällen hade vi bokat bord på Pinchos. Det var mys! Sen tog vi bussen hem igen på onsdag förmiddag.
 
Sen kom plötsligt sommaren, det var jättefint väder! Så på torsdagen åkte jag, Vilma, Oscar, Elias och Annie ut till Hölminge. Vi åkte båt och ring, badade och grillade. Allt sånt man ska göra när det är sommarlov helt enkelt. Vi var i Hölminge även på fredagen men då blev det thai på kvällen istället. Sen på lördagen åkte jag med min familj till vår stuga i Halmstad, eftersom vi körde där ifrån upp till Göteborg på natten mellan lör-sön för att flyga till Menorca.
 
v.30 - MENORCA, men den resan gör jag ett eget inlägg om!
 
v.31
Den här veckan var de flesta av mina kompisar utomlands, vilket var väldigt drygt. Men jag hade iaf en del att göra eftersom det var denna veckan jag började som instruktör på TC. Jag och Kajsa teamade, så höll halva passet var. Vi körde mån, ons och fre. Det var faktiskt över förväntan, hur kul som helst! Särskilt kul var det att alla deltagare var så positiva och tyckte vi gjorde ett bra jobb. Extra kul med positiv kritik helt enkelt!
 
Sofia var även här uppe och hälsade på mån-tis, vilket var kul såklart. Sen på lördagen var jag m.fl. bjudna till Elin för att fira hennes 18-årsdag. Dock kunde inte alla så det blev bara jag, Elin, Ellen och Kajsa. Men vi hade väldigt trevligt ändå. Efter att vi förfestat lite så åkte vi ner till Harrys men där var det ganska dött så sen åkte vi vidare till en annan fest.
 
Hörs!