Mitt 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja haha :)

 

Hur har ditt 2013 varit? 

Det har nog varit ganska bra, man kommer inte riktigt ihåg allt som hänt, men det har ju inte hänt några hemska saker iaf, så ja det har varit bra :)

 

Blev du kär i år?

Tyvärr..

 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 

Jag kommer inte ens ihåg något speciellt datum hehe. Har inte varit på typ 1D eller någor sånt, men i alla fall så har jag konfirmerat mig och det är ju något man bara gör en gång i livet. Jag har också målat om hela mitt rum själv, och fått in lite nya grejer.

 

Vad är din största framgång 2013? 

Jag vet inte riktigt hur man ska svara på framgång, men några stora förändringar (och framgångar kanske..) är att jag slutat rida och börjat på Tc, och på Tc har jag spenderat många timmar. Jag har också blivit brunett.

 

Bästa köpet?

Måste ju vara min systemkamera <3

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Antagligen nöjen och kläder.

 


Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

Miley Cyrus och hennes "We can't stop" & "Wrecking ball" haha.

 

Vilka har du umgåts med mest?

Elias och Elin :*

 

Har du haft ett förhållande under 2013?

Nepp

 

Vart reste du under 2013?

Skidsemester i Sälen & till Göteborg, stugan, Öland, Turkiet, Malmö, Helsingør.

 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?

Julafton. Eftersom jag inte fick någon 2013, kommer julen 2014 att bli väldigt julig hehe.

 

Vad gjorde du på din födelsedag?

De kom upp och sjöng för mig på morgonen, och i skolan fick jag ett skal av Elin som hon hade fixat med bilder på oss två. På kvällen kom farmor och farfar och åt tårta.

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Inte som jag kan komma på just nu.

 

Vem saknade du?

Jag har som tur är alla mina nära och kära i närheten.

 

Har du lärt känna några nya personer?

Jag tycker att jag har lärt känna Karro, Maja och Conne bättre under året.

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?

Att du behöver inte lägga mer energi på du vet vem, och lev livet för f*n. Och gör det du ska, var lite mer effektiv så att du hinner med allt som du vill hinna med en vanlig vardag.

 


Från arkivet | | En kommentar |

Presents

Det här fick jag av Elin i julklapp. Jag skrev ju att jag skulle visa det, men sen blev jag sjuk. Men här har vi det i alla fall! Tack så mycket för presenterna!

New in | | 3 Kommentarer |

Lösnaglarna som ramlat av

Jag satte på lösnaglar nu innan skolan slutade, eftersom det snart var jul och för att jag inte skulle spela någon gitarr heller och förstöra dem. De här är en kortare modell än den normala, så det var väldigt positivt eftersom det kändes som sina egna naglar. Dock var jag typ rädd att de skulle knäckas av så fort jag gjorde något. Nu har alla knäckts av i alla fall. Det höll ju ett litet tag, och jag tycker att det var ganska fräsht. Sådär snyggt kan man aldrig få till sin egna franska manikyr. 
 
Jag ska ta och måla någon typ av festliga nyårsnaglar nu inför nyår också. När jag gick i femman/sexan så hade jag alltid jättelånga naglar och roliga nagellack, så jag samlade på mig en hel del som jag inte använt upp precis hehe. Vi får se vad jag kan hitta på!

Igår så gjorde vi här hemma en utflykt till Samarkand. Jag hittade inget i klädväg på mellandagsrean, men jag handlade upp mitt presentkort på Kicks som jag fått i julklapp. Ikväll ska jag till Elin och mysa till det, och imorgon ska jag träffa Elias. Det gäller att ta vara på sitt jullov, speciellt nu när man har varit sjuk. De har varit så himla snälla mot mig och frågat hur jag mått & sådär. Bättre människor får man leta efter! :*

Hår, smink & naglar | | 5 Kommentarer |