Påsk

Från i torsdags då det var äggjakt på skolan. Vilma blev nöjd när hon tillslut hittade ett ägg, vilket btw var väldigt svårt. ://
 
Hej hörni. Idag är det tisdag och det är påsklov, vilket är otroligt skönt. Än så länge så har jag inte gjort något idag mer än att titta på youtube, men det är väl så det ska vara när det är lov. Om en timme ungefär ska jag ner till tc och köra bodypump med Elin.
 
I lördags var jag nere i Blekinge och firade påsk med släkten på pappas sida. Mys och gott med påsk och påskägg hehe. Annars i övrigt den här helgen så har jag bara skrivit på min fackuppsats eftersom den skulle in i söndags kväll och jobbet gör ju inte sig själv så det har jag fått sitta med.. Men nu är den iaf inne, såå skönt! Igår var jag och Sofie ute länge och körde intervaller i Kronoskogen. Bland annat backintervaller vilket känns i rumpa och lår idag höhö. På kvällen var jag hos Ö med henne, Herman och Matilda. Vi chillade, åt glass och såg på Ex on the beach. Mys!

Livet genom min iPhone | | Kommentera |

18 barreeee

Så finaaa (Elin & Emma fattas dock här :/ )
 
 Poppade champagne som Elin gav mig hahah<3
 
Och i lördags var det min tur att äntligen fylla myndig = 18 fkn år. Jag bjöd hem tolv amigos till mig för lite middag. Klyftpotatis, kött och bea åt vi med chokladpuddig till efterrätt, gottans. Det var en riktigt trevlig kväll och jag är så nöjd med födelsedagen. Efter middag, paketöppning och gott umgänge stack jag, Emma och Elvira ner till Harrys. Jag och Emma tog första lagliga bara för att vi kunde men det var inget drag direkt så det var mest bara snabbt in och ut igen. Efter det hängde vi ett tag på Torino innan vi stack hem. Standard hahah.
 
Otroligt fina presenter fick jag av allihopa. Så tacksam för fina vänner.<33
 
Mamma och hennes 18-åring :P

Tacobuffé

Hej hörrni. Kanske dags & ta tag i bloggningen så att ni inte försvinner här ifrån hehe XD Aja, jag är här nu iaf och jag tänkte berätta om helgen som gick i två inlägg faktiskt. Först ut fredag. Då var vi bjudna ungefär 30 tjejer till Emma för att fira att hon precis fyllt 18! Otroligt trevligt och jättefint fixat. Långbord genom hela vardagsrummet, tacobuffé, chokladkaka, partyhattar, musikquiz, bra umgänge osv. Aa ni hör ju!
 
Lite senare drog vi oss mot Per och skytte som bjudit in till 18-årsfest för att fira hans kommande födelsedag. Jag hade en helt okej kväll, men det roligaste var ändå när klockan slog över 00.00 och det blev den 19 mars. Min egna 18-årsdag.
 
Lite bilder från Emmas kamera kan jag också bjuda på. :P