Blond

Såhär såg jag ut förra våren, precis hemkommen från frisören. I eftermiddag är det dags för klippning och färgning. Har inte riktigt bestämt mig än hur det ska va, så vi får se hur det slutar! Spännande..

Våffeldagen

Hej! Hoppas att ni inte har missat att det är/var våffeldagen idag! Jag hade missat det till en början hehe, men sen blev det våfflor här hemma och det är alltid gott. Arbetsintervjun jag snackade om i söndags var en gruppintervju för McDonalds, sommarjobb, som jag var på i måndags. Det gick så bra så jag fick komma på enskild intervju redan dagen efter (alltså igår). Så nu väntar jag med spänning på om det går hela vägen. I sådana fall kommer jag spendera en stor del av sommaren i Donkens kök. Låter ju inte så frestande när solen gassar utanför, men med kul sällskap ska det gå finfint.
 
Ekonomiprovet jag snackade om skrev jag idag. Det kändes väldigt bra, så jag hoppas att det gick så bra som det kändes. Nu har jag bara två inlämningar kvar att lämna in innan jag kan ta lov! Men nu kan jag fokusera på det när provet är gjort så det är skönt.
 
Jag fick även en överraskning idag! Två stycken födelsedagspresenter som inte hade hunnit komma hem förra veckan. Kolla så fina. Jättenöjd är jag. Ett skal från Malene Birger och ett ljus från Voluspa. Ha det bra hej.

Livet genom min iPhone, New in | | Kommentera |

Sjutton

Som sagt så fyllde jag 17 i torsdags, och tadaa jag tog fram systemkameran och fotade lite. Det var ett tag sen kan man säga hehe. Har fler bilder än dessa på tårtan, men börjar bli dags att sova så det får bli en annan gång.
Kom på nu förresten att jag glömt bort att lägga upp alla julbilder... ups. Juste har bilder från stugan med, när vi var där för två veckor sen och lastade in för första gången.
 
För övrigt så har jag den här helgen varit hemma ensam för de andra tre var i stugan o höll på och på badmintontävling. Men jag har klarat mig bra. Igårkväll kom Matilda, Vilma och Elias hit och vi hade en mysig filmkväll.
 
Idag gick jag upp sent. Men har ändå räknat lite matte och svarat på alla instuderingsfrågorna till provet på onsdag. Jag har även varit en runda hos Elin. Fick ett par jättefina örhängen av henne i födelsedagspresent. Tack!<3
 
Nästa vecka är det fullt upp så ber om ursäkt i förväg om jag inte blir närvarande här. Men det är ju trots allt sista veckan innan lovet så det är bara o köra på sista. Det är inte bara plugg jag snackar om dock, förutom ekonomiprov och två inlämningar så ska jag även på arbetsintervju, utvecklingssamtal och på fredag är det äntligen dags för klippning och färgning. Det är redan fyra månader sen jag var där sist och blev brunett! Godnatt

Foto - Festligheter, Foto - Ätbart | | Kommentera |