Balders

Igår natt var det Balders och jag & Elin var såklart där och hade kul!
 
Jag sov hos henne sen och vi åt frukost i solen på studsmattan. Sedan låg vi kvar där och gottade oss halva dan. Härligt väder har det varit!

torsdag, fredag

Jag skrev ut de här bilderna, en för varje månad, som jag hade hittat på en blogg. Jag tycker att de är väldigt fina. Det jobbiga kommer dock bli att byta i ramen varje månad..
 
I torsdags hann jag med en hel del. Efter skolan hängde jag med Elin ner till stan för att hitta något att ha till helgen. Sedan hem och äta och plugga lite. Efter det ner till musikskolan för att öva inför en konsert. När jag kom hem så stack jag ut och sprang. Det kändes jättebra, har ju inte sprungit på ett tag nu eftersom jag har varit förkyld. Sedan äta och se topmodel, duscha och sen plugga lite igen.
 
Igår, fredag, så var jag med Elin, Elias, Karro och Conne. Vi var först och åt kebab och sedan stack vi till 24timmars där vi träffade en del folk. Det är att frivilliga lag anmäler sig och spelar innebandy i 24 timmar. Så vi var där och tittade en stund. Sedan stack vi hem till Karro och såg på film och sedan stack vi ner igen för att se några vi kände som spelade sent.
Det var det, idag taggar vi också natten!!!!!

Inredning | | En kommentar |

Don't trust words, trust actions.

Jag hade precis varit hos frisören och klippt av 3cm, men jag var så nöjd!
 
Halva veckan redan gjord, och det går lite fortare när jag tänker på vad som händer till helgen!
Idag har jag inte gjort så mycket. Känner i alla fall att min förkylning nästan gått ur mig, tänkte sticka ut och springa imon äntligen. Jag var ute och gick en runda idag och sedan körde jag lite magövningar.
Det var volleybollturnering på skolan idag, ett kill- och ett tjejlag från varje klass. Det var frivilligt, så själv var jag inte med för jag suger på volleyboll haha.. Så det var en lugn och skön förmiddag kan man säga!

Foto - Självporträtt | | En kommentar |