En helg närmare sommarlov

Nytt linne från VeroModa.
 
Ännu en helg har sprungit förbi. I fredags var jag först nere på stan och uträttade ett ärende och sedan var jag hos Bea & Conne med Elin också. Framåt kvällen sen drog jag, Elin och Conne ner till stan. Det har varit Lions hela helgen. Vi kollade runt där lite och pratade med folk osv.
Igår (lördag) så var jag nere på stan på förmiddagen. Köpte underkläder på Lindex och var även inne på VeroModa som har fått in massa nya vårgrejer, och köpte linnet ovan. Senare var jag ute och sprang (väldigt varmt, såg ut som en kokad tomat). Elin ringde upp mig sen på kvällen och jag mötte upp henne och Conne på stan. Vi var runt på Lions igen, med Amira och Alma. Sen hängde jag & Elin utanför Harrys där de hände lite kul grejer, vi blev bla annat bjudna på varm choklad hahah.. 
Idag har jag slappat halva dagen, tills jag kom på att jag kanske skulle ta tag i mitt liv. Vi hade även lite fikagäster. Sedan pluggade jag och efter kvällsmaten stack jag ner i källaren och styrketränade. Blev en sen träning idag!
Godnatt

New in | | 2 Kommentarer |

Fruktsallad & rosa tröja

En till t-shirt som jag köpt i London, denna från Abercrombie & Fitch. Den luktar deras parfym, omg det luktar så gott, hela butiken lucktade så. För övrigt så var butiken väldigt häftig, men tyvärr så var allt svindyrt..

Förpackningen med frysta hallon & blåbär som jag brukar ha i yoghurten var slut, så jag gjorde lite fruktsallad till kvällsmaten istället. Eller ja, vad man nu ska kalla det. Det är trots allt bara äpple och apelsin.

Idag har jag räknat en del matte minsann. Hela torsdagseftermiddagarna i skolan består av det eftersom vi har matte och sedan PREST direkt efter, puh..
Här hemma blev det se ikapp top model, lite granna engelska och sedan tc som bjöd på dans, alltså Sh'bam! Kul att släppa loss lite hihi. Imon blir det vilodag och vi får se vad som händer. Vi har lite planer, men inget som är hundra bestämt! Godnatt

Livet genom min iPhone, London 2014 | | En kommentar |

Våfflor


Dagens kvällsmat - våfflor & smoothie. (Det blir ganska mycket mobilblogg nu men kompenserar det med London-bilder i helgen.)

Jag hade min bildredovisning idag, och jag tror att det gick bra. Men nu har jag i alla fall det ute ur min hjärna. Det känns verkligen att det är lite kvar av nian, att allt snart är slut. Det känns hela tiden, och det är mycket som händer framöver med skoldans & Stockholmsresa osv. Och inte nog med det, vi är lediga väldigt mycket också!
I eftermiddag har jag inte gjort något speciellt. Har inte behövt plugga något alls. Jag stack ut och sprang och sedan körde jag lite magövningar. Det var min dag, natti.

Livet genom min iPhone | | 2 Kommentarer |