Packning osv

itHelluuu
Jag sprang till pappa som jag skrev att jag skulle. Det förblev uppehåll, men på vägen hem började det dugga så jag blev lite rädd att himlen skulle öppna sig så som den gjort många gånger förr över mig. I alla fall, det var inte så långt som jag trodde 2,75km. Så styrketränade jag och så tog jag en annan väg hem som var 3,11km. 
 
Sen igår var jag ute och sprang en runda och idag har jag med styrketränat igen, och packat. Så vid sex ungefär var vi på väg till kusinerna för vi ska sova här i natt. Och imorgon åker vi vid 05, så vi ses om en vecka!! :)))

Italien 2014 | | 2 Kommentarer |

Stugan och träningenBilder från stugan och på mitt nya linne jag köpte i Halmstad, det rosa är med relativt nytt och fick hänga med mig på midsommar.

Hej! Det regnar och blixtrar mycket här utanför och mullrar så högt att jag nästan blir rädd.
Jag är hemma igen. Vi sov inte i stugan, utan var där bara över dagen. Har inte så mycket planer för dagen, fast den har ju typ gått nu. Hade tänkt springa till pappa och styrketräna, men vet inte om jag litar på vädret riktigt så vi får se om jag tar cykeln ist.

Denna veckan har jag inte tränat riktigt som jag brukar. Körde stay strong på måndagen, något som jag aldrig gått på innan och det var jobbigt! Träningsvärk dagen efter, skönt! Styrketränade även på måndagen, men det gjorde jag med Elin typ mitt på dagen så jag hade återhämtat mig. På tisdagen körde jag cx-releasen och det var mycket mage! Sen styrketräning på det! Ebba och Elin hängde på! Jag har lagt om mina pass i källaren så är lite extra taggad på styrkan just nu! 
På onsdagen var jag som sagt i Hölminge, sen på torsdagen när jag kom hem så körde jag cx + spin. Jupp, vi ses!

Livet genom min iPhone | | 2 Kommentarer |

ATM
Hej, nu var det ett tag sen. Tycker inte att jag haft ngt att berätta så har inte blivit av att jag skrivit. Det har inte hänt så mycket heller för den delen.
Men i onsdags åkte jag iaf ut med Elias, Herman och Julia till Elias stuga i Hölminge. Sen kom Isaac också på moppe lite senare. Vi grillade och sen såg vi en väldigt bra film. Vid halv ett typ så stack vi ut, och jag, Herman, Elias sprang från bryggan o tog ett nattdopp. Inte såå kallt som jag trodde faktiskt! De va kul o uppfriskande, en sån grej som man typ ba måste göra någon gång i livet! :)) vi sov länge på torsdagsmorgonen och åkte hem ungefär fyra. Idag sitter jag med mamma i stugan. Vi har varit i Halmstad och  handlat lite och nu ska vi snart äta jordgubbar!

Livet genom min iPhone | | Kommentera |