Höstlov


I söndags stod fika på schemat och sen hängde jag o Sofie på till Helsingborg med kussen vår. På kvällen såg vi The fault in our stars :'(

På måndagen blev det shopping och en god men jäkligt mäktig lunch. Sedan hemfärd på kvällen efter tacos.

Jag o Elin var på cx kl 12 i tisdags och sen gick vi en lång runda och förvånades över värmen från solen som plötsligt hittat fram igen.
Sen var jag hemma och jag o Sofie lagade köttfärssås för första gången i våra liv. Det blev ganka mycket improvisation.
Efter det stack jag t Elias och Elin kom dit efter en stund. Fick även god kvällsmat där och sen kom Amira o då tog vi mopparna ner t maxi. Efter det blev det ph hos Amira.

Igår gjorde jag nt så mycket. Tränade i källaren och sen stack till mamma. Idag har jag o Elin varit hos pappa och fotat m stativet o allt. Sen var vi på cx på kvällen och sen städning och sen tränade vi igen. Hoppsan.
Imon vankas det halloweenparty

Livet genom min iPhone | | Kommentera |

Händelserik lördag

Trerätters (obs det är en macka under räksaken)

Mini

Lördagen började med en trerätters middag på Gästgivaregården för att fira farmor som fyllt år. Både kusiner, syssling och farmors syskon och syskonbarn var med. Trevligt!
Vaktselfie XD

Kvällen och natten bjöd på något helt annat. Först förfest hos Berg och sen bussen till Balders och Stenström.

Som ett Håkanfan som jag är var jag väldigt nöjd med Stenström. Jag och Merima lyckades få platser längst fram i mitten och med lite knuffar och armbågar behöll vi dem under hela spelningen. Var så nära honom att när han lutade sig fram över scenkanten och sträckte ut handen tog jag tag i den hihi. Vi lyckades även få en bild med honom innan spelningen tack vare att Merima kände igen honom under den svarta luvan.
KÄRLEK TILL THOMAS STENSTRÖM

Merima, jag & Vilma H

Livet genom min iPhone, Äre här de e party | | Kommentera |

Veckans höjdpunkter

Julmusiken flödade i klassrummet (hörlurarna) på matten.

Herman vs John Lennon

Haha vem ska jag hugga ner idag och vf står jag som en bonde m både prilla o stora fötter frågetecken

Merima poserar friskt m het spade.
Naturkunskapslektion ute i vildmarken. Grävande efter jordtyp o sprit (obs sista internskämt haha tildiz vet att du ksk läser detta)

Shape up i onsdags fr TC:s insta, jag o Elin mitten bak (blå & svart), Ebba fram mitten :)

Knäckte tumnageljäveln


Scones

Veckans negativa: Det har varit veckan innan lov och allt ska avslutas = hemsk vecka. Haft två prov, en redovisn och tre inlämningar. Det har varit mycket i skolan nu i flera veckor, 1-2 prov i veckan + andra läxor är inte så kul. Men något kul är att det faktiskt gått förvånansvärt bra på proven och nu är det höstlov!

Livet genom min iPhone | | En kommentar |