Update

Hej! Det var ett tag sedan jag skrev om träning nu. Gjorde det för det mesta innan hehe, hade inget annat att dela med mig av direkt. Men det flyter på som vanligt! Detta har jag gjort denna veckan:
 
Mån: Löpning 5,5km
Tis: Cx + spinning
Ons: Bodypump
Tors: Cx + spinning
Fre: Löpning 6km
Lör: Spinning
Sön: Bodypump + intervaller på löpbandet
 
I lördags (igår i skrivande stund) åkte vi ner till Helsingborg för att fira kusinen som fyllt 20! Men jag gick upp halv nio och var på plats på Tc vid 10 och körde spinning. Så det hanns med träning ändå! I Helsingborg var det trevligt. God efterrätt heh :P vit chokladmousse med grekisk yoghurt! Vi åkte hem igen på kvällen, så idag var jag uppe samma tid som igår. Vid 10 körde jag Bodypump och sedan sprang jag intervaller på bandet efteråt.
 
Annars har jag inte gjort säkskilt mycket idag. Jag och pappa var ute och övningskörde och så har jag räknat liiite matte. Det får bli mer matte imon. Vi har inte mycket mer än ett nationellt prov att bocka av nästa vecka. Skönt, för veckan efter har vi en hel del och även veckan efter det. Denna skolveckan kommer iaf gå fort då den bara innefattar tre dagar. Wiihooo, sen är det VALBORG. Ska bli kul!

Livet genom min iPhone, Träning/Sport | | Kommentera |

STHLM

Hej, nu var det ett tag sedan. Tiden går fort när man har mycket att göra. Innan jag berättar om helgen så ska jag meddela att svenskatalet som jag höll i torsdags gick bra, jag kände mig väldigt nöjd. Igår fick vi tillbaka matteprovet om sannolikhet, det jag tyckte var lite svårt, men trots det gick det lika bra som vanligt. Idag skrev vi nationellt i svenska - läsförståelse och på torsdag är det nationellt i svenska igen - skriftligt. Efter denna veckan fortsätter det med engelska... pust
 
I lördags morse tog jag, mamma, Sofie och Magnus tåget upp till Stockholm. Så det blev ett kul avbrott i vardagen med en trip till huvudstaden under helgen. Vi bodde på Scandic och tog tåget hem igen vid 17.13 på söndagen. Främst åkte vi upp för shoppingen och för att vi inte varit där på länge. Jag hade sparat mina födelsedagspengar och sådär, så jag spenderade en del, men på behövliga saker. Är jättenöjd.
 
På lördagskvällen var vi på Wallmans. Det var en liten överraskning. Mamma hade bara sagt att vi skulle på restaurang. Jag och Sofie blev lite förvånade när vi förstod vad det innebar. Det är show samtidigt som man äter femrättes (dock små, annars hade vi aldrig orkat hehe) och de var jätteduktiga. De hade verkligen talang. Så, en kul helg i Stockholm helt eneklt. Och inte blev det sämre av att solen sken och körsbärsträden i Kungsträdgården blommade.
 
 
 
Nedan är de bästa inköpen:

Livet genom min iPhone, Mindre trips, New in | | Kommentera |

Långfredagen

 
I fredags var jag ute och gick med Elin o Conne runt hela stan och sen gick vi hem till Hanna där det var lite tjejer. Mys! Men jag tänkte visa några bilder från fredagen innan det, långfredagen, då Per hade fest. Kom på att jag inte visat något där ifrån. Vi var iaf massa tjejer på förfest hos Lisa! Sen cyklade vi upp till skyttepaviljongen. Kvällen var kul, förutom att jag knäckte en nagel och slog i knäna. Har jättestora blåmärken som fortf inte gått bort... ://
 
 
Efterfesten blev hos Elias! Eller aa.. "Efterfesten". Vi höll på o somna allihopa..
 
Förövrigt har jag fullt upp med att förbereda mitt svenskatal inför torsdag, som också är det första nationella provet vi ska ha för i år. Jag ska prata om hur vi framställer oss själva på nätet, och har kommit fram till en del intressanta saker. Och igår skrev jag matteprov. Det var på sannolikhetslära och statistik. Jag tycker att sannolikhet är det svåraste området så jag hoppas att det gick bra!