Vad hände med våren???

I förra veckan och i helgen var det ju verkligen vårväder. Så i fredags åkte vi ut ett gäng till Eriks stuga i Tannåker och grillade. Lite fest blev det såklart också och det var väldigt trevligt! En liten försmak på sommaren satt fint. Sen i lördags var jag med ett gäng tjejer hos Hanna och myste lite. Också väldigt trevligt!
 
I övrigt är det en väldigt jobbig tid i mitt liv just nu och det förklarar min frånvaro här på bloggen. Hoppas ni förstår. Ta hand om er och era nära & kära!<3

Vimmelfotograf

Hej, idag är det söndag och den här dagen är verkligen en sån där typiskt seg söndag då man inte orkar göra något. Men, men. Helgen har varit ganska händelserik iaf. I fredags var jag på Suriyothai och åt med Elias, Oscar och Vilma och sen kom Albin och Gustav med och vi stack hem till Elias. Dit kom också Erik och de som skulle vidare till Conne förfestade lite. Sen när de skulle sticka så stack jag och Vilma över till Hanna. Där var jag tills jag skulle ner till Harrys vid tolv och agera vimmelfotorgraf på studentfesten med tema 80-tal. Jag mötte upp Wilma Lundvall utanför Subway för att jag skulle få lite sällskap och sen var vi på Harrys resten av kvällen och fotade. Ni ser några av bilderna ovan, men om ni vill se fler så finns [länk här]. Har inte fotat på grymt länge, men skulle vara kul att skaffa lite fler fotojobb.
 
Igår, lördag, var jag, mamma, Sofie och Magnus i Växjö på Samarkand och gjorde lite shopping. Jag köpte följande: Svart halvlång kjol och festbyxor från Gina, mascara och Smashbox contour kit på Kicks och ett par bikinitrosor från BikBok. Nöjd med alltihopa!

Foto - Festligheter | | Kommentera |

Tatuerade

Hej, ligger lite efter i bloggningen hörrni. Har ju inte ens berättat om förra helgen??? Då hände något väldigt speciellt. Jag, min syster Sofie och min kusin Sofia tog bussen till Växjö direkt efter skolan på fredagen. Väl framme gick vi direkt till studion Wild Tattoo Art som ligger precis vid busstationen, för att jag och Sofia bokat en tatueringstid. Vi gjorde ett varsitt S på handleden och det tog ungefär 10 minuter att göra själva tatueringen men vi var där i ungefär en timme totalt. Kan meddela att det gjorde fruktansvärt ont för er som undrar. Men det är något man kan leva med, det var ju så kort tid. Sofie filmade alltihopa, så det har vi haft roligt åt sen haha. Efteråt gick vi i några affärer och sen åt vi thai innan vi tog bussen hem igen.
Nu är det lite mer än en vecka sen vi gjorde tatueringen, så den är nästan läkt men jag smörjer fortfarande in den. Vi är iaf väldigt nöjda båda två!

Livet genom min iPhone | | Kommentera |