helgen

Helluuuu. I fredags slutade jag tidigt så efter skolan tränade jag - körde rygg, armar och mage i källaren. Sen var vi bjudna till farmor och farfar för att farmor fyllde år så vi var där hela kvällen och åt o hade trevligt. Min kusin Sofia och hennes familj var också där. Sofia stannade här och sov hos oss sen istället för att åka hem som de andra gjorde. Vi la oss ganska sent trots att vi inte såg film eller ngt då vi hade en del att catcha upp hehe.
 
På lördagen var jag, Sofia och Sofie nere på stan en runda och gjorde lite småärenden och sen lunchade vi på Roddys. På kvällen såg vi film. Sen på söndagen var jag på tc på förmiddagen medan Sofia sov hahah. Sen gjorde vi inte så mycket mer den dagen innan hon tog bussen hem och jag stack upp till donken och jobbade. Jag hade inte jobbat på två månader men det gick förvånansvärt fort att komma in i det igen. Trodde aldrig att jag skulle tycka det men det var faktiskt lite kul att komma tillbaka igen.
 
Idag var jag och Sofie hos farmor o farfar och fick lunch. Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer. Men det är väl så det ska va när det är lov.

Livet genom min iPhone | | Kommentera |

pluggpluggplugg

En tb till när livet lekte
 
Jag överlevde!!! Men det var knappt alltså.. Den här veckan var usch bara. Men nu har jag tagit höstlov för imon är det fredag och på fredagar har vi bara två lektioner. Så ja, ni kan nog lista ut vad jag har gjort denna veckan, pluggat helt enkelt, men också tränat faktiskt. Den ligger högt på priolistan haha så det kan man klämma in lite här o var trots mycket plugg. Idag skrevs samhällsprovet så i eftermiddag har jag bara chillat, sen stack jag ner i källaren och körde bröst o axlar och efter det stack jag och pappa ner till banken.
 
I lördags en stund efter jag hade skrivit så var jag med Emma och Fanny. Ni kan ju själva tänka er vad vi snackade om hahah. På söndagen pluggade jag och var på tc o spinnade. I måndags pluggade jag och sen var jag med Elin på bodypump. I tisdags pluggade jag och så var jag på cx + spinning och igår sov jag när jag kom hem haha och sen pluggade jag. Så nu är iaf både ett matteprov och samhällsprov avklarat. Skönt!

Livet genom min iPhone | | Kommentera |

HÅKAN

Ni som känner mig kan kanske lista ut vad jag gjort idag. Vilket fall så har jag ägnat fyra timmar åt att försöka få tag på biljetter till Håkans konsert på Ullevi i sommar. Till en början så fick vi inga biljetter men sen kom meddelandet att han skulle spela även den femte eftersom allt var slutsålt och det fortfarande var så otroligt många som ville se honom. Så när de nya biljtterna släpptes fick vi tag på några, ståplats dessutom. Skam den som ger sig. Nu är dock båda dagarna slutsålda, 130 000 biljetter har han sålt!! Håkan är fan en levande legend. Så nu vi är ett gäng på tio pers ungefär som ska upp till Göteborg i sommar. LÄNGTAR är bara förnamnet.
 
Sen har jag och mamma varit ute och övningskört. Sofie följde också med i baksätet haha så vi körde en runda till Lagan och vände ;) Efter det var jag ute och sprang, sen har jag ätit så nu ska jag ta duschen. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Igår blev det förresten att Elias kom hit istället.
 
Hejsvejs

Media, Musik & Litteratur | | Kommentera |