Studiedag osv.

Jag i lördags
 
Hej hörni. Skolan kräver sin tid minst sagt, men i måndags var det i alla fall studiedag så denna veckan har gått hur fort som helst. Måndagen tillbringade jag med näsan i boken och på tc, inte så förvånande right? Annars denna veckan har jag gjort det jag gör bäst, pluggat och tränat men också övningskört. Jag ska ta min andra lektion på tisdag, excited. Igår var det äntligen fredag. Då spinnade jag och lite senare på kvällen var jag en stund hos Fanny. Inga speciella planer för denna helgen mer än plugg och idag blir det kalas för Marie.
 
Förra lördagen så var vi i Helsingborg för min kusin Sofia fyllt 18 år. Omg avis ;) Det var trevligt! Sen när jag kom hem festade jag i Hembygdsparken för det var 18-årsfest där. Jag kom ganska sent eftersom jag hade varit i hbg hela dagen men det gjorde inte så mycket. På söndagen var jag med Elias. Vi köpte frukt och gjorde egen juice i en juicecentrifug. Det var förvånansvärt gott faktiskt. Vi hade kiwi i bland annat.
 
bye bitches, nu ska jag plugga innan gästerna kommer.
 

Livet genom min iPhone, Äre här de e party | | Kommentera |

ITALIEN

Ludde, Erik, Elvira, Tilde, Oscar, Vilma, jag och Elias.
 
Dags att äntligen skriva lite om skidresan till Italien. Kl. 05.30 på nyårsdagen gick jag upp och en timme senare satte vi oss i bilen och åkte ner till Malmö eftersom det var därifrån bussen gick. Bussresan tog ungefär 24h. Vi bodde i Canazei som ligger i nordöstra Italien och åkte alltså skidor i Dolomiterna. Vi hade det hur bra och mysigt som helst och jag åker mer än gärna igen! Vi har självklart åkt massa skidor men även hunnit med en hel del annat så som fest och massa god mat vilket resulterade i lite sömn men otroligt många minnesvärda upplevelser. Efter åtta skiddagar åkte vi bussen hem igen, den nionde januari och var hemma igen den tionde. More to come!

Dolomiterna 2016 | | Kommentera |

Bastunight

Hej, första veckan i skolan bara flög förbi. I fredags kväll var jag hos Vilma på bastukväll tillsammans med henne, Ö, Annie och Matilda. Vi beställde hem mat, bastade och avslutade med en film. Mys! I övrigt har min helg bestått av engelska- och matteplugg, övningskörning och träning. Jag lovar att lägga upp lite Italienbilder så fort matteprovet är skrivet på tisdag. Vi hörs!

Livet genom min iPhone | | Kommentera |