Första advent - throwback 2013

Att det är första advent idag är ju helt otroligt. Den är terminen har gått ofattbart fort och nu är snart halva tvåan gjord. Det är alltså bara tre veckor kvar till jullovet nu, whaaaat??? Ja som sagt, jag kan inte fatta det. Jag hoppas faktiskt på att det kommer lite snö snart, det blir så mycket ljusare då. Just nu är allt bara så mörkt o trist och jag vill ha lite julkänsla. Dessa bilerna tog jag för två år sedan när det också var första advent och nedräkningen till julafton började.

Från arkivet | | Kommentera |

BLACKBLACKBLACK FRIDAY

Tror nog att de flesta har koll på att det var blackfriday igår. Jag var både nere på stan o köpte lite grejer och så beställde jag och Sofie även på nätet. Samtidigt som jag tjänade in massa pengar igår så känner jag mig nu mer eller mindre pank hehe. Men jag beställde iaf bland annat de här två grejerna, båda från Nelly. Blusen fick jag på 50% så det var ett riktigt kap.
 
Den här veckan har jag varit sjuk. Det började med att jag var så hes att det knappt gick o höra vad jag sa haha och sen övergick det i förkylning. Men som den tappra krigaren som jag är har jag varit i skolan hela veckan ändå. Det får bli en lugn helg istället så att jag frisknar till. Igår var jag dessutom helt rödsprängd i ögonen, så såg ut som ett drogoffer och kände mig som ett också. På den fronten är det dock lite bättre idag.
 
Idag har jag än så länge inte gjort något vettigt alls. Jag och Sofie har precis sett Divergent så nu ska vi se Insurgent med. Insurgent har vi faktiskt inte sett innan, så tyckte det var på tiden. Sofie har dock läst alla böckerna såklart så hon vet ju redan hur det kommer sluta. Men aja, nu ska jag återgå till o sukta efter Theo James haha, har aldrig sett en snyggare människa.

Hår, smink & naglar, New in | | Kommentera |

LÖRDAG

I lördags var jag och Elias på teorikurs hela dagen. Det var ganska drygt men nu har jag massa böcker och sånt så nu kan jag börja plugga till körkortet. Jag satsar fortfarande på att försöka ta det i mars.
 
Sen på kvällen var det fest. Det var på tiden! Jag, Hanna, Alice, Annie, Ö och Matilda var först hos Vilma och åt tacos och förfestade lite. Sen drog vi ner till stan till Jennan som hade festen. Jag hade kul även om humöret gick lite upp och ner under kvällen haha. Efteråt drog vi några stycken till Torino och sen sov jag och Herman hos Ö. På söndagen gjorde jag ingenting typ. Jag stannade ganska länge hos Ö och när jag väl kom hem så somnade jag.
 
Nu är det måndag igen. Veckans motto är fuck fuckboys. Får INTE glömma det.

Livet genom min iPhone, Äre här de e party | | Kommentera |