365/365

Helluuu! Sista december idag och nyårsafton! Jag och Elin var på tc i förmiddags och körde ett nyårspass som var en kombo mellan flera olika pass, så det var kul. Det var tre stycken ledare också och de hade paljetter och glitter i håret haha. Sen har jag o mamma kört och lämnat skidor och jag har duschat o ätit. Nu ska jag fixa de sista grejerna inför resan och sen ska jag börja göra mig iordning inför kväll.
 
Jag kanske gör ett inlägg och lägger upp lite bilder från ikväll när jag sitter på bussen imon, innan vi åker över gränsen till Danmark. Om inte, gott nytt år och så hörs vi om tio dagar typ.

Livet genom min iPhone, Träning/Sport | | Kommentera |

Lillejul, Italien & nyår

Bilder som Sofie tog (länk till hennes blogg) den 23:e december när vi firade jul med mammas sida.
 
Hej igen. Sen sist så har jag inte hunnit göra så mycket eftersom det bara gått två dagar höhö men jag har varit med Vilma, Matilda och Ö och jag har pluggat körkortsteori och fixat lite inför resan. Ja, resan som sagt. Jag har inte skrivit om det här än men på fredag morgon (ja, morgonen efter nyårsafton...) åker jag, Vilma, Elias, Tilde, Elvira, Oscar, Erik och Ludde till Canazei i Italien för att åka skidor. Vi ska åka buss ner så det tar typ 24h. Sen är vi hemma igen på söndag nästa vecka, så vi är iväg i tio dagar. aastaggggg. Men jag har redan resfeber så kan inte sova på natten hehe. Jag kommer inte sova en blund på nyårsnatten känner jag. :/
 
På nyår så ska vi vara ett gäng tjejer och laga mat o äta hos Ö och sen drar vi till Oscar. Sen efter tolvslaget så ska jag väl hem och sova så snabbt som möjligt, eftersom vi åker senast kl. 7 här ifrån ner till Malmö där bussen går.
 
Idag har jag inte gjort så mycket än men snart ska jag och pappa ut o övningsköra. Sen ska jag träna med Elin och ikväll ska skidgänget träffas hos Elias och planera det sista.

Foto - Festligheter | | Kommentera |

Slut på jul

Och där var julen förbi, för idag är det söndagen den 27:e december. Jag har haft en mysig jul men det är ju inte förrän idag det har varit julväder så det är synd. Det blir inte samma känsla utan snö. I julklapp fick jag mest pengar för det var det jag önskade mig. Lite tråkigt insåg jag sen när det väl blev dags att öppna paketen. Men i vilket fall så fick jag några grejer som ni kan se på bilderna ovan. Cosmetic organizer, bareMinerals original foundation, Mary-Lou Manizer och FratBoy blush från The Balm och sen hårinpackning med färg i från Maria Nila. Förutom det på bilden fick jag också lite bodylotion och sånt av farmor o farfar. Supernöjd med allt!
 
Den 23:e firade vi som sagt med mammas sida och den 24:e firade vi med pappas sida. Vi började julafton med fika och Kalle. Efter det var det julklappsöppning och sen julbord. Lite senare kom höjdpunkten - julklappsleken. Det är nästan roligast av allt hahah. I år vann jag dock ingenting men det gjorde inget för det var ändå bara mest skit som vanligt. ;)
 
Sen 25:e och 26:e har jag tränat, bytt julklapp med Elias och igår kväll var jag en runda hos Sandis då han hade fest. Nu har jag ätit så nu ska jag sticka till Elin och byta julklapp med henne. Sen ska vi till Tc. Ikväll ska jag va med lite klassisar.

Hår, smink & naglar, Livet genom min iPhone | | En kommentar |