Helgen

Det blev som det var bestämt, alltså fest i fredags som jag nämnde, och det var ju kul! Men sen har allting varit fucked up så i lördags gjorde jag i princip ingenting tills på kvällen då jag var med Hanna, Matilda och Vilma. I söndags däremot, alltså igår, ryckte jag upp mig lite och hann med en del. Jag var på intersport (utan någon större framgång), övningskörde, pluggade och var o sprang i Kronoskogen.
 
Idag är det måndag och regnigt, kan det bli en sämre kombo? Men ska iaf byta om nu och sticka o köra bodypump med Elin, så att något kul händer ändå.

Livet genom min iPhone, Äre här de e party | | Kommentera |

vecka två

Hej! Då var skolvecka två över och än så länge är det inte jobbigt, mest tråkigt bara.
I måndags var jag med Elin på bodypump (vilket håller på o bli en rutin då vi var på bodypump förra måndagen och ska på det på måndag igen :P). I tisdags var jag på cx och sen spinnade jag med Emma och Fanny. Sen i onsdags var jag på stan, hör o häpna, i TRE timmar. Nästan pinsamt ju eftersom det inte finns säkskilt mycket i denna "stad". Jag, Vilma och Hanna var iaf på paparazzi för det var 20% på valfri vara och jag köpte en tröja från Gant. Hanna och Vilma provade även skor på Sanelle och efter det var vi på jc där jag köpte ett par tiger.
 
Sen kom jag hem, åt och sen åkte jag och pappa ut och övningskörde. Ska börja övningsköra två gånger i veckan nu så att jag kan ta mitt körkort i mars!!!
Igår var jag på shape up med Vilma, Hanna och Anna men jag tyckte att passet sög så jag körde rygg i källaren efteråt när jag kom hem.
 
Idag är det chill för det är FREDAG! Så både sovmorgon och sluta tidigt samma dag, vilken lyx. Planen för ikväll är fest.

Livet genom min iPhone, New in | | Kommentera |

Tillbaka till rutinerna

Hej! En skolvecka gjord men jag tänker inte uttala mig om det än för enligt mitt huvud har jag fortfarande sommarlov. Med tanke på det fina vädret så är det svårt o tro annat. Men med skolan kommer också rutiner tillbaka och det känns bra. Tex som att vända tillbaka dygnet och träna mer. Denna veckan har jag kommit igång med träningen ordentligt igen.
 
I måndags var jag på bodypump med Elin. I tisdags körde jag först cx och sen spinning efter det. Sen på onsdagen körde jag bodypump igen. I torsdags var jag och mamma ute och övningskörde och sen stack jag till Kronoskogen och sprang. Igår (fredag) var jag på spinning med Fanny och sen var jag med Elias hela kvällen. Idag har jag suttit ute i solen ett tag och ska snart jobba. Imorgon jobbar jag också.

Livet genom min iPhone, Träning/Sport | | Kommentera |