VS Bodymist

För några veckor sedan, ett ganska bra tag sen nu faktiskt, så beställde jag de här två Bodymistsen (kan man ens säga så hah) från märket Victorias Secret, som jag tror att de flesta känner till nu mera. De luktar jättegott, och är väldigt billiga jämfört med vanliga parfymer. Fast i och med att det är mist, och inte parfym, så håller de tyvärr inte lika bra.
 
Idag har jag suttit med näsan i matteboken och pluggat inför provet imon. Nästan lite nervös faktiskt.. Vi har en del i skolan. Då kommer bloggen i andra hand och jag hinner inte uppdatera så mycket. Tiden jag är hemma pluggar jag, och resten av fritiden tränar jag typ. Jag skrev att jag testade min blixt lite för en vecka sen, de bilderna kan ni se fram emot sålänge! Lägger upp dem nu i slutet på veckan någon gång! Igår var jag på tc och körde Cx och sedan styrketräning i källaren och i måndags så körde jag Sh'bam på tc och sen hem & styrketräna. Hejsvejs!

Hår, smink & naglar, New in | | 3 Kommentarer |

Igårkväll/natt

Vilken snygg & vacker kompis jag har!
 
Jag och Elin hade en kul lördagsnatt! De här bilderna tog vi innan vi skulle iväg, Balders var destinationen. Som sagt så sov Elin hos mig sedan, och efter att hon hade åkt idag har jag inte gjort något alls. Mest såsat runt. Men sedan möttes vi upp på Tc och körde Cx, och så sprang/gick vi 40 minuter på löpbandet. Imorgon är det studiedag och det ska bli så himla skönt!

Ansiktsbehandling

Hej! Igår hade jag en ansiktsbehandling inbokad efter skolan, jag hade ett presentkort där. Jag hade lite tid över mellan skolan och behandlingen så jag gick ner på stan en runda. Och till min förvåning så hittade jag faktiskt en typ av kofta eller vad man ska säga (ni ser ju på bilden) och en basic svart tröja. Så det var kul och sedan gick jag till salongen. Jag har varit på ansiktsbehandling där en gång innan för ett år sedan, och jag tycker att det kan man unna sig en gång om året! Det är så skönt coh avslappnande, och framförallt blir man mjuk och ren i huden.
 
Snart ska jag och Elin dra oss iväg på fest. När vi kommer hem så ska Elin sova här. Ha en bra kväll allihopa, oavsett hur den slutar!

Livet genom min iPhone, New in | | 7 Kommentarer |