"Tack för tårarna på kinderna och stjärnorna på himlarna"

Time 2 tell u about bästa kvällen evahh!!! ;) Ni som känner mig vet ju att jag tycker väldigt mycket om Håkan så självklart var jag i Göteborg förra helgen. Vi åkte upp på lördagsförmiddagen, ett gäng på hela 14 st. Under lördagen gick vi i Nordstan och shoppade och till kvällen hade vi bokat bord på Pinchos. Det var en kul upplevelse haha. Ni har säkert hört talas om det, man beställer massa olika smårätter i en app i mobilen. Spännade! Sedan gick vi som fyllt 18 ut.
 
På söndagen började vi köa redan innan 11, men det var det värt! Vi hade jättebra platser och det var första gången jag såg Håkan på så nära håll. Så var lite extas. Väldigt fin konsert också. Det var dock lite synd att man var så trött efter en utekväll och en hel dags köande. Men det är ju inte varje dag man ser Håkan så det var bara att tänka bort. Sedan åkte alla hem efter konserten, utom jag och Fanny för vi sov hemma hos hennes syster. Skönt! En go helg helt enkelt, trots att man var otroligt sliten efteråt. Saknar!<3

Snart slut

Sushipicknick på lunchrasten i tisdags
 
Hej hörni! Det har varit ganska mycket på sistone (känns som att jag alltid säger det) därav min frånvaro. Inte supermycket i skolan men massa andra grejer runt omkring som skulle fixas med. För tio minuter sedan ungefär skickade jag in min sista skolgrej i tvåan, så himla skönt! Så nu är jag redo för sommarlov. Kan inte fatta. Jag är dessutom ledig imorgon eftersom båda lektionerna är inställda. Eller aa, den ena läraren skulle på bröllop och den andra lektionen behövde bara de som ville komplettera komma på. Så imorgon står solning på schemat, färgen har börjat fadea känner jag. Gött med fyra dagars ledighet nu då, och ännu mer gött är det att de ska spenderas i Göteborg. Håkan ska ses såklart. Åh LÄNGTAR!!! Kommer lipa sönder ju.
 
Förra helgen hade pappa 50-årsfest med hela tjocka släkten. Vi var i Blekinge och satte upp ett stort partytält ute i trädgården. Jättetrevligt var det. Tipsrunda, tävlingar, god mat och tårta bjöds det på. Sen när alla hade dragit sig hemåt satt jag, Sofia, Sofie, André och David kvar i tältet och efterfestade hah. Vi spelade lite kort och åt snacks.

Livet genom min iPhone | | Kommentera |