Catching fire

Igårkväll var jag och såg den nya Hungergames: Catching fire, på bio.
 
Jag, Elias, Elin, Ester och Maja träffades och gjorde mat tillsammans. Pommes och lövbiff. Sedan vid halv åtta så var vi på bion här i stan och såg denna filmen. Alltså shit! Jag har inga ord. Den höll på i två och en halv timme, men det var så spännande hela tiden att det inte märktes att den var så lång. Jag och Elias pratade om det sen att tänk vad en film kan påverka oss egentligen. Hjärtat bultade i bröstkorgen och man satt på helspänn hela tiden.
 
Och så slutet. Jag har inte läst böckerna innan så jag hade verkligen ingen aning. Ni som sett filmen vet nog vad jag menar. Jag var helt chockad när den tog slut. Det var typ så [HÄR] haha. Nej men jag gick igång och tjabbade en massa, ni som känner mig kan nog se det framför er. Nu längtar jag tills trean kommer ut. Om typ ett år... Men jag tycker att tvåan var så mycket bättre än ettan. Dock så gjorde det nog ganska mycket att jag såg denna på bio. Så jag tycker ni ska hugga första biljetten ni får tag på, för denna filmen är verkligen sevärd!

Media, Musik & Litteratur | | 3 Kommentarer |

Do something today that your future will thank you for.

Mitt tips till er som vill träna är: regelbundenhet. Och det är viktigt att inspireras och motiveras. Jag blir inspirerad av bilder, och taggar upp rejält när vibbarna från en bra låt når mina öron.
HÄR kan du hitta inspiration.

Träning/Sport | | 4 Kommentarer |

Dagens upplevelser

Hej,
Idag hade vi en föreläsning som alla nior lyssnade på. Vi läser om andra världkriget nu, och det var en jude som har överlevt koncentrationsläger som kom till oss. Det var en väldigt häftig upplevelse att få lyssna till honom. Jag tänkte på att vi är den sista generationen som kommer att få höra sådana här historier. Mina barn tex kommer inte ha någon möjlighet att uppleva detta. Den här mannen är 87 år gammal och var 16 år i slutet av kriget. Han pratade i närmare tre timmar men det var väldigt intressant hela tiden. Det var många där inne som släppte en tår, och jag var väldigt nära flera gånger. Det var så rörande, för han själv darrade på rösten då och då när han mindes tillbaka. Jag kan inte förstå hur mänskligheten kan vara så grym ibland.
- det senaste från min weheartit ---> följ mig gärna HÄR
 
Men nu till något mindre sorgligt. Jag hade gymnasiematte idag med ungefär tio andra från alla nior. Det var en lärare från vårt "lokala gymnasie" som kom till skolan och undervisade i en timme. Det var kul faktiskt. Man märker att när det plötligt kommer en lärare från gymansiet så för det mycket mer respekt med sig om man jämför med grundskolelärare.
 
Imorgon ska vi ha idrottsprov på morgonen. Jag vill verkligen lyckas med det! Önska mig lycka till! Och på fredag förresten så ska jag se den nya Hungerspelen. Det ska bli spännande! xoxo

Inspiration | | 5 Kommentarer |